Så har vi nu haft årets Vinterspår under lördag och söndag här uppe på Skogskafét i Hammarbacken. Som traditionen bjuder så fick våra gäster avnjuta hemlagad Älgsoppa, Bergslagssmörgås, Hammarbacksrufsor och annat gott. Roligt att så många hittade hit upp i skogen och trotsade halkan.

Här ser vi några gäster som avnjuter Älgsoppan och i bakgrunden visas Stefan Helsings vackra bilder från olika ställen i de djupa skogarna i Bergslagen.

Med koskällan och timmersaxen som rekvisita tog Anders Luth till orda och berättade några roliga historier på sitt charmfulla och engagerande vis.

Storytellern Taina Luodelahti berättade ur det finska nationaleposet Kalevala om den unga flickan Aino som inte ville gifta sig med en äldre man. Taina kan verkligen få publiken att leva sig in i berättelserna.

Här sitter Anders, Göran och Karl-Axel och “språkar” som man säger i Bergslagen över en kopp kaffe. Vill tacka alla gäster och medverkande och alla som som gjort det möjligt att genomföra de här två dagarna. Anna.B. Forslund